Метални конструкции и сандвич панели

Фирма РУМЕН ЙОРГОВ ИН АД

Металните конструкции са модерна алтернатива в съвременното инженерно строителство, с изключително широки и разнообразни конструктивни възможности за приложение. Те са надежден вариант с превъзходни функционални и строителни характеристики, а именно дълъг живот на експлоатация и здравина. Значително ускоряват и улесняват хода на строителните работи, защото вместо тежки и обемисти тухли, каменни или бетонни блокове се използват няколко пъти по-леки сглобяеми метални конструкции. Процесите са сухи и не зависят от атмосферните условия. Металните конструкции дават възможност да се постигат големи отвори на помещенията при нисък разход на строителен материал.

Чрез метални конструкции могат да се изграждат сгради с голям светъл отвор (без наличие на междинни колони). Кратки срокове и ниска цена на халета от стомана – Стоманените халета се произвеждат и монтират много по-бързо от стоманобетонните, което води до по-ниска себестойност Голямо разнообрази на форми и размери – проектират се и изпълняват във всякакви форми. Могат да бъдат квадратни, правоъгълни, овални, различна височина, на няколко нива (няколко етажа) Проектиране и изграждане и метални халета – стъпки от началото до края

3MBM
2019

3MBM
2019

3MBM
2019

3MBM
2019

Телефон за контакт
+359 887 214 247

Метални конструкции – приложение Металните конструкции намират широк обхват на приложение. Използват се в много разнообразни сфери на дейност. Те са широко разпространени за направата на: Метални халета за производствения сектор; Метални халета за складове; Метални халета за селскостопански постройки и ферми;

Метални конструкции – предимства Здравина и надеждност Металните конструкции са изградени от много здрав материал, което ги прави издръжливи на силни ураганни ветрове или земетресения. Що се отнася до надеждността, то металът е без конкуренция в сравнение с другите сгради. Дълъг период на експлоатация Металните конструкции имат отлични експлоатационни характеристики. Това са трайни продукти с отлична пожароустойчивост и сеизмична устойчивост. Лекота Металните конструкции се характеризират със сравнително ниско тегло. Лекотата на металните продукти помага да се опрости доставката им до мястото на монтаж. Бързо изпълнение Металните конструкции се сглобяват изключително бързо – можете да имате напълно завършен обект само месец-два след началото на строежа. Ниска себестойност Дейностите по строителството посредством метални конструкции изискват много по-малко работна ръка и транспорт, отколкото при стандартната масивна технология. Независими спрямо атмосферните условия Материалите и технологията на построяването на метални конструкции не се влияят от атмосферните условия.

Метални конструкции – предимства Здравина и надеждност

Металните конструкции са изградени от много здрав материал, което ги прави издръжливи на силни ураганни ветрове или земетресения. Що се отнася до надеждността, то металът е без конкуренция в сравнение с другите сгради. Дълъг период на експлоатация Металните конструкции имат отлични експлоатационни характеристики. Това са трайни продукти с отлична пожароустойчивост и сеизмична устойчивост. Лекота Металните конструкции се характеризират със сравнително ниско тегло. Лекотата на металните продукти помага да се опрости доставката им до мястото на монтаж. Бързо изпълнение Металните конструкции се сглобяват изключително бързо – можете да имате напълно завършен обект само месец-два след началото на строежа. Ниска себестойност Дейностите по строителството посредством метални конструкции изискват много по-малко работна ръка и транспорт, отколкото при стандартната масивна технология. Независими спрямо атмосферните условия Материалите и технологията на построяването на метални конструкции не се влияят от атмосферните условия.

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ПРОДУКТИ