За нас

Фирма РУМЕН ЙОРГОВ ИН АД е българска компания, правоприемник на създадената през 1993 година Румен Йоргов и Н ООД. Днес тя е динамично развиваща се фирма в град Русе, специализирана в изпълнение на строително-монтажни дейности в пълен обхват, в проектиране, изработка и монтажна алуминиева и PVC дограма, окачени фасади и фасадни обшивки.

Всеки произведен продукт е строго индивидуален и цели да задоволи предпочитанията и стила на клиента от проекта до изпълнението му. От стартирането на бизнеса до сега са направени множество сгради в град Русе и страната с отличното качество на нашата продукция.

Фирмата ни работи само с качествени материали, произведени от водещи фирми в бранша като PVC профили на фирма REHAU, алуминиеви профили на фирма SCHUCO, ETEM, ALUMIL, REYNAERS.

Също така ние разполагаме и работим с високотехнологично оборудване URBAN. Нашата цел е да доставяме продукти и услуги, задоволявайки както индивидуалните предпочитания на клиента от проекта до изпълнението му, така и Високите изисквания за качество.

EN ISO 9001
2015

EN ISO 14001
2015

EN ISO 18001
2007

Телефон за контакт
+359 896 884 153

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ПРОДУКТИ